A Wondeer Kft EU pályázatok kidolgozásával, menedzsmentjével foglalkozik. 2011-től tevékenységeink egyre inkább a komplexebb, nagyobb tudást igénylő K+F pályázatok kidolgozására és menedzsmentjére irányultak.

Nagyszámú kutatóval-fejlesztővel, K+F szervezettel, szállítóval alakult ki szoros munkakapcsolatunk.

Sok jó és kevés rossz gyakorlatot lehetett látni a K+F projektek végrehajtása során, így megfelelő tapasztalat van a cég birtokában hogy felismerje, melyek azok a kritikus pontok a tervezésnél és a megvalósításnál, amelyekre nagy figyelmet kell fordítani, hogyan lehet sikerre vinni egy projektet.

A Wondeer Kft. képes párhuzamosan több projekt kezelésére is, olyan kontrollrendszert üzemeltetve, amely a tervektől való eltérést időben jelzi és megfelelően jelzi/eszkalálja a felmerült problémákat a megfelelő döntéshozói szintre, így minimalizálva a projektek kockázatait.

Természetesen komoly gyakorlata van a vállalkozásnak a pályázati hatósággal való kapcsolattartásban, tudja mit, mikorra és milyen formátumban kell elkészíteni hogy az megfelelő minőségű és így elszámolható legyen. Ezen feladat fontos és integráns része az is, hogy a cég csapata képes a kutatókat és fejlesztőket motiválni arra, hogy határidőre, megfelelő minőségben végezzék el és dokumentálják is tevékenységüket.

A jelen pályázati ciklusban cégünk főképp gazdaságfejlesztési pályázatokkal foglalkozik.

Néhány a referenciáink közül: Cégadatok:

WONDEER Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Székhely: 1103 Budapest, Gergely u. 48. 4. emelet 36.
Cégjegyzékszám: 01-09-892996
Adószám:
Cégjegyzésre jogosult képviselője: dr. Laborczy Éva)

Címünk:

1103 Budapest, Gergely u. 48